Szolgáltatásaink:

Lovaglásoktatás Hozzávalók:

Nulla tudás (mert azt mi adjuk). Lovasholmi (azt is adhatunk). Egy pár cipõ (lehetõség szerint merev talppal), melegítõalsó vagy hosszú sztreccsnadrág (ami nem csúszik) és legfõképpen TE!

A ló és a kobak már vár rád.

3500 Ft./óra, 2300 Ft./1\2óra

 

Tereplovaglás

Zöld környezetben (télen pedig hófehérben) teszünk egy egyórás vagy kétórás kört forgalommentes földutakon. Lehetõség van a házi ugrató- és a vágtapálya kipróbálására is.

3500 Ft./óra

 

Napos-túra

Egy-, több- és másnapos utakat szervezünk étkezéssel és szállással. Bekóboroljuk az Észak-Alföld szántóit, strandjait, kulturális és talponálló nevezetességeit. Munkanapokon 2000 Ft kedvezmény! De az ország távoli részeibe is el szoktunk látogatni. Ezeken a hétvégéken ismerős lovardák lovaival barangolunk.

 

15.000 Ft./nap

 

Csoportos lovazás

Nyári táborok, tornaórák üde színfoltja a Nyihardába tett kirándulás, ahol több lovon 5-15 perces váltásban próbálhatják ki a kis lókötõk, hogy milyen érzés nyeregbõl szemlélni a világot.  Nagyobb csoport esetén külön kedvezményekkel várjuk a lovas élet iránt érdeklődőket.

kb. 800 Ft./10 perc/fő

 

Gyógylovagoltatás

Hagyományos és gyógylovagoltatásban is jártas gyógypedagógus-konduktor segít abban, hogy azok is átélhessék a mozgás örömét, akiknek ez sokkal többet jelent, mint sport és szórakozás.

3000 Ft./20 perc

 

Bértartás

Télen istállós, nyáron egésznapos legelõkarámban, lekötött abrakolással vállaljuk a nagyranõtt házikedvenc ápolását és mozgatását. Kizárólagos használat esetén 45000 Ft/hó a bértartás díja.

50.000 Ft./hó

 

Gyermekmegőrző automata

Gyorsabban telik szülõnek is a nyári szünet, ha tudja, hogy a lovaglás elõtt és után sem kell aggódnia a csemetéjéért. A lovarda környéki 4 hektárról gyerek még nem tûnt el, csak átalakult. Valami nagyon vidám (és koszos) kis dologgá.

5 kilóétel/óra

 

Bográcsozás, szalonnasütés

Spontán módon vagy előre megfontolt szándékkal összeröffen a társaság egy kis disznólkodásra. Miközben a kondérba pottyant Malackán próbálunk segíteni késsel és villával, sok komoly és még több vidám szó esik az élet lovas és lómentes részérõl is, amibõl sokat tanulhat kicsi és nagy.

0.5 kilódreher/óra

 

Kedvezmények

10 alkalmas, 10 százalékos árkedvezménnyel kapható bérlet váltható. Éves bérlet megegyezés szerint szintén vásárolható.

Lófő székelyeknek 40 fokos nedvezmény, lófarkas lányoknak puszi, lófarkas fiúknak lópuszi!